La barfa cu Izabela – Episodul 23

Pe mine ma lasa cu gura cascata dintii stricati ai lui Liviu Dragnea. OK, inteleg, dintii se mai strica si ei, dar, cand esti unul dintre cei mai puternici oameni din stat si ai o gramada de bani, iti pui naibii niste dinti ca lumea, ca pana si babele stirbe din Cuca Macaii ajung sa rada de tine cand te vad la televizor cu dintii aia care par dati cu crema de ghete.

In fine, trecand la lucruri mai interesante, nu stiu ce i-a venit lui Ruxi intr-o seara sa imi propuna sa mergem in Loft. Mi-a zis ca sa mai vedem si noi niste vedete in carne si oase, ca la Zoo oricum nu prea ajungem. M-a amuzat ideea, asa ca ne-am dus.

Nu prea cunosc eu vedetele autohtone, dar l-am recunoscut usor pe Catalin Botezatu, mare vedeta de fashion si de televiziune. Era imbracat nu la patru, ci la patru milioane de ace, de parca tocmai ar fi fost scos dintr-o cutie de papusa Barbie.

M-am conversat in Loft cu o piarista foarte haioasa, care mi-a spus niste povesti foarte tari despre Bote. Tipului ii plac clar barbatii, doar ca el o arde heterosexual. Bine, toata lumea stie ca e gay, dar el prefera sa isi faca iluzii ca, daca s-a sarutat cu Anda Adam sau daca s-a combinat acum cativa ani, de ochii lumii, cu Bianca Dragusanu, despre care s-a spus la inceputurile carierei ei in showbiz ca ar fi roscata lui Bote, lumea o sa si creada ca Bote e hetero. Vax albina!

Piarista mi-a povestit o intamplare petrecuta acum cativa ani, cand un tip de la o revista de paparazzi ramasese fara subiecte si l-a rugat pe Botezatu sa mearga in Padurea Baneasa cu Bianca si sa mimeze ca fac sex. Bote si Bianca se intorceau nu stiu de unde si, in drum spre oras, s-au oprit intr-adevar in padure, iar pozele alea de ­– chipurile! – paparazzi se vedea de o posta ca erau fake. Unii chiar nu au simtul ridicolului.

A fost OK la Loft, e o fauna interesanta, probabil ca o sa mai mergem, ca sa ne mai punem si noi la punct cu ce se intampla in lumea buna (sanchi!).

***

M-a amuzat sa vad pe nu stiu ce site niste poze cu Cristian Boureanu, fost parlamentar, fost sot al Valentinei Pelinel, care acum e combinat cu o pustoaica. Daca dragostea e mare, varsta nu mai conteaza.

Boureanu a stat vreo doua luni la inchisoare pentru ca a lovit un politist, iar in pozele alea se bucura de libertate. Era la o terasa cu iubita lui si cu niste prieteni si fuma trabuc. Am senzatia ca tipului nu ii lipseste nimic, cu exceptia unei mari bucati din creier. E atat de infantil si de plin de el, ca il si vad in baie cum se saruta pe gura, in oglinda. De altfel, la cat gel de par isi toarna in cap, e clar ca nu e mare lucru de capul lui. Sorry, nu-mi plac tipii care se dau cu gel de par. Prefer aia care folosesc gel de dus.

***

M-am emotionat foarte tare, vorba vine, cand am aflat ca Elena Udrea, la 43 de ani, a fost ceruta in casatorie de iubitul ei, Adrian Alexandrov, mai tanar cu 12 ani decat ea si despre care se spune ca ar avea multi centimetri in plus fata de majoritatea barbatilor.

Problema lui Udrea nu sunt anii pe care ii are in plus fata de iubitul ei, ci anii de inchisoare, vreo sase, la care a fost de curand condamnata, doar ca sentinta nu e definitiva, asa ca deocamdata nu se stie unde va merge Udrea: la inchisoare sau in luna de miere.

Baiatul asta chiar o iubeste, saracu’, daca a cerut-o de sotie in conditiile in care celula de baza a societatii, care e familia, e serios amenintata de o alta celula, aia cu gratii.

V-am pupat, fetelor, pe curand!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.