La barfa cu Izabela – Episodul 2

blog-header-noul-trend-la-proteste

Cu vreo cateva zile in urma, mi-am cumparat o geanta foarte misto de la Zara. E o geanta in dungi, pe alb si negru. Nici n-am dat mult pe ea: 130 de lei.

Faza amuzanta e ca si prietena mea Ruxi si-a luat una fix la fel. De fapt, a fost ideea ei sa ne luam genti in dungi si sa mergem in Piata Victoriei, la protestele din fata Guvernului, ca tot se striga acolo „La inchisoare, nu la guvernare!“.

Eu i-am propus lui Ruxi sa o facem lata si sa ne cumparam si haine in dungi. Ne-am cumparat pantaloni la fel, cu dungi albe si albastre, si niste pardesie tot in dungi, iar eu mi-am mai luat si o rochie de la Mango, ca mi-a placut mult, evident, tot in dungi.

Cand am aparut in Piata Victoriei ca doua zebre cucuiete, s-a uitat lumea la noi ca la urs. A fost un pic penibil sa defilam imbracate asa printre protestatari si prin oras, dar noi ne-am distrat foarte bine. Ne uitam una la alta si radeam cu lacrimi. Am avut grija sa luam cu noi si o pancarta cu Dragnea in zeghe, asa ca tinuta parea sa aiba un mesaj foarte clar.

Un lucru e sigur: nu paream deloc toante. Eu zic ca cei care se uitau la noi ca la urs, se uitau totusi cu admiratie.

CTA block Streamate

STANDARD STUDIO E RECOMANDAT DE STREAMATE, CEA MAI MARE RETEA DE VIDEOCHAT DIN LUME

Stiai ca Standard Studio lucreaza doar cu Streamate?


Vreau sa fac videochat pe cel mai bun site »

 

Afla mai multe pe https://standardstudio.ro

In seara aia, dupa protest, am mers cu Ruxi la film, la mall. Am vazut „La La Land“, cu bunaciunea aia de Ryan Gosling si cu frumusetea aia exoftalmica de Emma Stone. Imi place de ea, e talentata, iar pe Ryan l-as lua acasa sa imi schimbe niste becuri.

Am plans ca proastele, Ruxi si cu mine, e un film foarte frumos. Trist, dar frumos.

Ruxi a vrut sa isi ia nachos cu ketchup picant si, la un moment dat, banuiesc ca de la ketchup-ul ala foarte picant, a apucat-o stranutul si a stranutat fix in nachos, care s-au imprastiat pe jos, care incotro. Partea proasta e ca a stranutat si in ketchup si ne-am manjit amandoua pe pantalonii in dungi, de aratam, la sfarsitul filmului, ca doua zebre la menstruatie.

Dar filmul a fost foarte frumos, ne-a placut la amandoua, si m-am bucurat ca a luat si niste premii Oscar, Emma Stone pentru cea mai buna actrita in rol principal, dar frumuselul de Ryan n-a luat pentru cel mai bun actor. Cand am iesit din sala, cu ochii umflati de plans si cu petele alea de ketchup pe pantaloni, ne-a apucat un ras isteric, aratam amandoua ca naiba.

Ma distrez bine cu Ruxi, ne stim din facultate, si ea a facut tot Jurnalism, am fost in aceeasi grupa. In anul 2, l-am avut profesor, la un curs de Deontologie, parca, pe Cristian Tudor Popescu. Mie mereu mi s-a parut un barbat foarte sexy, poate si pentru ca mereu mi s-a parut destept. Inteligenta e sexy. Si lui Ruxi ii placea domnul Popescu, doar ca ei nu ii plac cheliosii. Eu o tachinam, ii ziceam:

– Hai, fata, care e problema?! Nu poti sa ii pui o peruca pe cap?!

Ni-l imaginam pe Cristian Tudor Popescu gol pusca si cu peruca pe cap. Radeam ca niste apucate. Faza e ca Ruxi este foarte talentata la desen si, la un moment dat, imi amintesc ca l-a desenat pe domnul Popescu chiar asa: gol si cu peruca pe cap. Penisul i l-a desenat in forma de racheta de tenis, ca domnul Popescu joaca bine tenis pentru varsta lui.

Uneori il mai prind la TV pe domnul Popescu si in continuare imi place. Nu cred ca e chiar genul de barbat cu care m-as plimba de mana pe strada, dar imi place mai departe de el, in ultima vreme parca zambeste mai mult cand vorbeste.

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.