La barfa cu Izabela – Episodul 15

Am fost trista vreo cateva zile si n-am avut chef de absolut nimic, si au mai fost si zilele alea infiorator de fierbinti. Cand ieseam afara, dar numai pentru a-mi cumpara mancare, apa si tigari, aveam senzatia ca cineva indreapta spre mine un imens uscator de par, cu aer cald.

Probabil ca m-a afectat si despartirea de tipul cu care am fost impreuna doar vreo cateva saptamani, desi am crezut ca n-o sa ma afecteze. Nu e ca si cum am fi fost ani de zile impreuna, insa am inteles acum ca o relatie poate fi serioasa oricat de putin ar dura.

O legatura de doar cateva saptamani poate fi la fel de intensa, ba chiar mult mai intensa decat una care se lungeste pe ani de zile, si trezirea din extazul asta poate fi destul de dureroasa.

Acum ma gandesc daca am facut bine ca i-am refuzat cererea in casatorie, daca nu am gresit cand i-am spus ca e aiurea sa ne punem problema casatoriei atat de repede, poate ca as fi putut sa o las in coada de peste si sa vedem ce se intampla mai departe. Dar, nu, eu am tinut neaparat sa o fac pe desteapta si sa il pun la punct si evident ca l-am ranit, iar aceasta suferinta a lui m-a ajuns din urma si pe mine.

Mereu se intampla asa: durerile pe care li le provocam celorlalti se intorc mai devreme sau mai tarziu impotriva noastra, o fi karma, o fi vreo lege a compensatiei, habar n-am.

Amestecul asta de tristete acuta, singuratate proaspata si canicula m-a facut cumva foarte horny, am fost hiperexcitata in zilele din urma, imi venea sa ma urc pe pereti, dar nici nu am avut chef sa dau curs invitatiilor a tot felul de dubiosi de pe Facebook, care imi trimit mesaje cu:

ce faci, papuse, hai sa te fak un Centru Vechi, vrei sa imi atingi pelea da la BMW…si tot felul de cretinatati.

Daca tot vrei sa ma agati, spune-mi ceva inteligent, fa-ma sa rad, nu ma lua cu vrajeli din astea de scoala profesionala.

Parerea mea ca am fost asa horny si din cauza ca am stat goala in casa, era ingrozitor de cald, iar eu nu sunt deloc prietena cu aerul conditionat, asa ca m-am tot fatait goala prin casa pana intr-o seara cand m-am dus la bucatarie sa beau un ceai cu gheata si sa fumez o tigara si am observat ca un tip din blocul de vizavi se uita la mine cu un binoclu.

Haide, frate, pe bune?! Chiar cu binoclul?!

Ar fi putut sa ma vada foarte bine si fara binoclu. Vazand ca l-am vazut, tipul s-a retras in spatele unei draperii, iar eu mi-am amintit ca am pe undeva un binoclu vechi, din alea de teatru, l-am gasit intr-un sertar, mi-am pus pe mine o camasa lunga, transparenta, si am revenit in bucatarie. Tipul era tot la fereastra, cu binoclul la ochi, asa ca m-am apropiat si eu de fereastra si mi-am pus binoclul la ochi. Tipul era gol pusca, desi parca initial avea ceva pe el sau poate doar mi se paruse. Cu o mana tinea binoclul la ochi, cu cealalta si-o freca.

Am zis, OK, daca vrei asa, asa facem. Mi-am dat jos camasa, am ramas goala. Cu o mana tineam binoclul la ochi, cu cealalta am inceput sa ma joc si sa ma ating pe unde ma durea mai tare. Am vazut ca zambeste, am zambit si eu. Si-o freca tacticos, fara nici o graba, foarte bine, la fel faceam si eu. Accelera ritmul, acceleram si eu.

Toata povestea asta a durat cateva minute, dar a meritat. Am avut un orgasm minunat, exact in timp el ejacula pe pervaz. Faza nostima e ca a doua zi ne-am intalnit la magazinul de la colt, ne-am aruncat cateva priviri, insa eu m-am prefacut ca nu il cunosc, iar el nu a indraznit sa intre in vorba cu mine, desi am simtit ca asta isi doreste. Dupa cum era imbracat, nu era deloc genul meu, si era si mult mai scund decat parea la fereastra.

Cand i-am povestit de faza asta lui Ruxi, mi-a zis ca si ea are un client in blocul de vizavi, care mereu o cauta cu privirea, dar blocurile lor sunt mult mai apropiate unul de celalalt, incat nici nu e nevoie de binoclu.

Ruxi, care e si mai nebuna decat mine, il chinuie pe bietul om ceva de groaza, umbla goala prin casa mai ales cand obsedatul ei e impreuna in bucatarie cu nevasta-sa. Macar obsedatul meu locuieste singur, din cate mi-am dat seama.

V-am pupat, fetelor!
Pe curand!

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.