Importanta unui program stabil

program videochat

Multe aspecte din comportamentul unui model vis-a-vis de activitatea de model videochat, pot transforma un model banal, intr-un model de succes. In randurile de mai jos va vom explica de ce nu doar lookul, personalitatea, sau atitudinea conteaza, ci si un lucru poate aparent neimportant cum ar fi respectarea unui anumit program:

Si membrii tai au un anumit program: Odata cu trecerea timpului, vei observa cum anumiti membri incep sa revina la tine constant, acestia devenind de fapt sursa ta principala de venit. Insa un lucru la care poate nu te-ai gandit este faptul ca si acestia au un anumit program, de cele mai multe ori nu la fel de flexibil cum este cel al unui model videochat. De regula membrii au anumite ore la care intra online, in functie de ora la care ajung acasa, pauzele din timpul zilei, ora la care se trezesc, momentul in care sunt singuri acasa, sau efectiv rutina lor zilnica. Incearca sa tii pasul cu ei, pastrand acelasi program, pentru ca acesti membri sa te gaseasca atunci cand vor sa cheltuie bani cu tine. Fidelizarea membrilor tine foarte mult de interactiunea constanta, si nu ocazionala, cu membrii tai preferati.

Populara pe o tura, sau invizibila pe toate: In momentul in care tu esti mereu prezenta intr-un anumit interval orar, vei deveni si cunoscuta pentru membrii care frecventeaza site-ul intre orele respective si le vei da ocazia mai multora dintre ei sa intre la un moment dat sa te cunoasca. Insa daca programul tau este neregulat, practic fiecare zi va fi o noua zi in care tu va trebui sa incerci sa te faci remarcata, printre sutele de modele care deja au membri fideli si vor fi intotdeauna cu un pas inaintea ta, iar tie iti va fi aproape imposibil sa iti faci membri fideli pe oricare dintre ture.

Respecta targetul pentru minute online: In general site-urile de videochat au anumite cerinte fata de modele, pentru ca acestea sa poata beneficia de toata promovarea posibila. Incearca sa fii si tu printre modelele care au un anumit numar de minute in fiecare saptamana, iar in felul acesta site-ul te va rasplati cu o pozitie din ce in ce mai buna si o promovare din ce in ce mai intensa. Desi cerintele acestea nu sunt obligatorii, sfatul nostru este sa tii cont de ele, pentru ca site-ul nu va promova niciodata la fel de mult un model care sta doar 2 ore online, sau lucreaza o zi pe saptamana, in defavoarea unui model care este mereu prezent sa faca bani!

Mai multe minute, mai multi bani: Nimeni nu te va plati pentru statul in pauza, sau degeaba. Daca la sfarsitul saptamanii esti nemultumita de incasarile tale, incerca sa calculezi cati bani ai fi putut face daca stateai un timp dublu sau triplu online. Evident ca ai fi facut mai multi bani! Abia dupa ce vei investi timp in aceasta activitate, vei putea sa investesti ulterior bani in lucrurile pe care ti le doresti!

Nu risca sa ratezi adevarate ocazii de a face bani: Poate daca ai fi stat pana la ora pe care ti-ai propus-o, in loc sa pleci mai devreme pentru ca te plictiseai, nu l-ai fi ratat pe membrul care voia sa stea cu tine 2 ore in privat. Sau poate daca veneai la munca atunci cand ai promis, in loc sa stai acasa pentru ca iti era prea somn, membrul tau fidel nu ar fi avut ocazia sa intre la alta fata si sa uite de tine. Sunt o gramada de membri cu multi bani pe site, dar daca esti nemultumita ca niciunul nu vine la tine, poate este din cauza ca nu esti destul de des online, incat acestia sa aiba ocazia sa te gaseasca.

Simona B.

Simona este manager Standard Studio. Rezolva problemele pentru care trainerii nu gasesc solutii si incurajeaza continuu modelele pentru a progresa si a ajunge la potentialul maxim. Coordoneaza cu succes activitatea, fiind atenta la cele mai mici detalii.