Multumim pentru ca te-ai abonat la Standard Studio.

Multe companii care ofera servicii de e-mail si de Internet folosesc diferite programe care blocheaza e-mailurile nedorite de catre utilizatori, denumite “spam”. Totusi, uneori, aceste programe blocheaza si acele e-mailuri pe care doresti sa le primesti.

Pentru a te asigura ca primesti toate e-mailurile de la Standard Studio, te rugam sa faci urmatoarele:

Asigura-te ca ai adaugat adresele de email ale Standard Studio in “whitelist”-ul contului tau de e-mail, astfel ai cele mai mari sanse sa primesti informatiile si noutatile de la noi.

Un “whitelist” reprezinta o lista de persoane, adrese de e-mail sau domenii de internet (de exemplu standardstudio.ro) care vor putea fi primite, fara ca programele anti-spam sa le blocheze.

De ce este asta important?

E-mailurile nesolicitate si nedorite care contin de obicei reclame, si care sunt cunoscute si sub denumirea de “spam”, au devenit o reala problema. Acest lucru a atins asemenea proportii incat majoritatea companiilor care ofera servicii de e-mail si de internet au adaugat pe conturi diferite sisteme de blocare si de filtrare a acestor e-mailuri. Unele se bazeaza pe diferite “liste negre” compuse de ei pentru a decide care e-mailuri sunt dorite si care nu.

Standard Studio saluta intentia lor de a te proteja de acest spam, dar toata lumea este de acord ca sistemele folosite in mod curent pentru a opri e-mailurile nedorite sunt o solutie departe de a fi perfecta. Adesea, se blocheaza e-mailuri pe care le-ai solicitat, doar ca acel e-mail indeplineste anumite criterii care sunt considerate de cineva ca ar fi spam. Activistii anti-spam mai responsabili se straduiesc sa mai scada din aceste false spam-uri, dar intre timp, s-ar putea sa descoperi ca nu primesti continutul pentru care te-aiĀ abonat.

Intamplarea face sa existe solutii pentru a preveni acest lucru, si pentru a primi in continuare toate e-mailurile de la noi. Poti lupa cu aceste “liste negre” compunand o “lista alba”.

Adauga-ne acum pe lista ta alba, inainte ca primirea e-mailurilor de la noi sa fie intrerupta.

Desigur ca fiecare sistem de e-mail este diferit. Mai jos ai instructiuni pentru cele mai folosite servicii de e-mail. Daca cel folosit de tine nu se regaseste printre exemple, te rugam contacteaza compania care iti ofera serviciul de e-mail pentru a primi instructiuni direct de la ei. (Daca ne trimiti si noua raspunsul lor, il putem adauga in lista noastra de exemple). In cazul in care folosesti orice fel de sistem sortare sau blocare a spam-ului adaugat de tine, pe langa cele incluse de furnizorul serviciului de e-mail, am listat si instructiuni despre cum sa adaugi e-mailurile noastre la exceptii, pentru cele mai populare programe de acest gen.

Gmail:

1. In casuta ta de mail (inbox), gaseste un e-mail venit de la info@standardstudio.ro (de exemplu, e-mailul nostru de bun venit).

2. Trage cu mouse-ul acel e-mail catre tab-ul “Principal” din casuta ta de mail.

3. Vei observa ca pe viitor toate e-mailurile de la noi vor intra direct in dosarul “Principal”.

 

 

primary1

Yahoo! Mail

Cand deschizi un e-mail de la noi, un semn de “+” va fi afisat langa campul “Expeditor”. Da click pe acel “+” si va aparea o fereastra de “Adauga la contacte”. Selecteaza “Salveaza”:

 

 

yahoo-mail