Conteaza experienta pentru a fi un model de succes?

ai incredere in potentialul tau de a castiga multi bani din videochat chiar daca nu ai mai lucrat

In majoritatea domeniilor de activitate este foarte important sa ai ani de experienta in spate pentru a ajunge printre cei mai buni. Acest lucru nu se aplica in videochat si iti vom explica de ce in randurile de mai jos. Pentru a fi un model de succes trebuie doar sa respecti cateva reguli simple, iar drumul tau catre succes este garantat.

Videochat-ul este un domeniu in continua schimbare. Modurile de a face cu succes aceasta activitate, care erau valabile acum 10 ani, nu mai dau rezultate astazi. De aceea, de cele mai multe ori modelele care si-au creat un stil de lucru in urma cu cativa ani au mai putin succes decat modelele care incep azi cu un stil fresh si o abordare naturala.

      1. Atitudinea – cel mai important factor care diferentiaza modelele bune, de cele mediocre

        nu zambeste zambeste frumos

        Atitudinea pe care o afisezi pe camera te poate conduce la incasari fabuloase, daca stii ce anume trebuie sa faci si ce nu. In primul rand trebuie sa iti concentrezi toata atentia asupra membrilor pe care ii ai in camera, sa le arati ca pentru ei esti acolo, ca te simti bine cu ei si ca nu ai nimic altceva de facut in timpul acesta. Acorda-le atentie fiecaruia in parte inca de cand intra in camera, intampinandu-i cu un salut calduros, un zambet si, nu uita, rosteste-le nickname-ul. Ii face sa se simta foarte importanti. Se vor simti obligati sa iti raspunda salutului, iti vor face un compliment si veti incepe sa purtati o conversatie. De aici pana la o sesiune privata, nu mai este decat un pas. Poti observa si tu in fotografiile de mai sus ce diferenta poate face un zambet, in comparatie cu o figura trista si plictisita. Acest subiect a fost elaborat de colega mea, Alexandra Botea, trainer Standard Studio, in urmatorul articol: Cat de mult conteaza atitudinea

      2. Look-ul

        Exact ca in realitate, cele mai cautate femei nu sunt acelea care isi ascund trasaturile sub o tona de make-up, ci, dimpotriva, sunt cele care isi afiseaza frumusetea naturala, cucerind prin asta. Lucrul acesta nu inseamna ca trebuie sa aparem pe camera total nearanjate. Un look natural nu inseamna un look neingrijit. Tot ce trebuie sa facem este sa nu lasam impresia ca sarbatorim Halloweenul de fiecare data cand aparem pe camera.

      3. Outfit-urile

        vulgar machiata si imbracata imbracata ok

        Membrii sunt plictisiti de modele imbracate doar in lenjerie intima. Afisand o tinuta cat mai casual, chiar si noua pe site fiind, membrii vor fi atrasi sa intre in conversatie cu tine. Ei vor fi convinsi ca ai si altceva de oferit, in afara de nuditate, spre deosebire de celelalte modele. Te vor vedea ca pe o prietena, ca pe o iubita, nu ca pe un star porno. Astfel iti vei face membri fideli care sa revina la tine de fiecare data, asigurandu-ti niste venituri constante si consistente. Prima fotografie de mai sus reprezinta un model care este mult prea dezbracat, afiseaza o atitudine si un machiaj vulgar, mesajul transmis de ea nu poate fi inteles decat ca unul exclusiv erotic, nelasand loc de socializare sau comunicare pentru membri, in schimb ce modelul din a doua fotografie este mult mai atragator prin zambet si naturalete, chiar daca nu are machiaj aproape deloc si nu reprezinta un tipar de frumusete general acceptata. Pentru a afla mai multe detalii despre alegerea unui outfit corespunzator, acceseaza articolul colegei mele, Simona Bizineche, senior trainer la Standard Studio: Cum sa te imbraci pe camera

      1. Iluzia realitatii

        La fel, un factor important in atingerea succesului inca de la inceput este crearea iluziei de realitate. La ce ne referim mai exact? Este vorba despre felul in care iei contact cu membrii. Felul in care ii lasi sa te vada. Ca pe o papusa expusa intr-o vitrina, sau ca pe o persoana reala, impreuna cu care isi pot cladi o relatie. Cum facem sa parem cat mai reale si mai apropiate de membri? In primul rand trebuie sa nu tastati absolut deloc in conversatia cu ei. Conversatia reala, in timp real este cea care lasa impresia de realitate. De asemenea, daca vorbim cu membrii, pentru a intensifica dialogul, privim in camera ca si cand am privi in ochii membrului. Se creeaza astfel iluzia realitatii. Ascultand acest sfat inca din prima zi este imposibil sa dai gres.

      2. Mentine interesul membrilor

        Nu ezita sa iti schimbi tinutele cat de des posibil. Este important sa existe diversitate, tocmai pentru a nu plictisi membrii mereu cu acelasi outfit. Poti incerca un look mai feminin, apoi unul mai copilaresc, unul mai sexy, astfel te mentii mereu in top, esti mereu diferita, iar membrii vor reveni de fiecare data la tine, curiosi de surpriza ce le-o rezervi.

        Indrazneste sa joci cateodata diverse roluri: poti fi secretara sexy, profesoara exigenta, politista salutara, asistenta ingrijorata de sanatatea pacientului. Membrii gasesc roleplayurile foarte incitante si excitante. Cu siguranta ii vei tine langa tine si vor vrea mereu sa vada mai mult, adica sa plateasca mai mult, sa te ajute sa ajungi on the top!

Ti-am demonstrat mai sus ca pentru a deveni usor cunoscuta si apreciata nu iti trebuie ani de experienta in spate. Este de ajuns sa fii deschisa, sa asimilezi repede si sa fii altfel decat celelalte. Restul vine de la sine.

Nicoleta Coman

Nicoleta Coman, trainer Standard Studio, are o vasta experienta de training, gasind mereu metoda potrivita pentru modele provenind din medii sociale si cu experiente de viata total diferite una fata de cealalta. Nicoletei i se datoreaza succesul a sute de modele, fiind unul dintre trainerii care se bucura de cea mai mare popularitate din echipa Standard Studio.