Ce faci cand nu ai membri in camera de chat

exprima-te-prin-zambete-si-gesturi

Se intampla tuturor modelelor, mai ales la inceput sa nu aiba membri in camera de chat. In loc sa te lasi demoralizata, descopera in articol cum sa transformi aceasta situatie intr-una pozitiva, in avantajul tau.

Trebuie sa ai in vedere ca fiecare minut in care esti online in camera de videochat este esential pentru imaginea ta de model. Ce faci in timpul acesta, indiferent ca ai membri online sau nu, o sa iti defineasca nivelul castigurilor.

Membrii din Guest Chat sunt membri care inca sunt in sectiunea gratuita a siteului, dar care au deja cont pe site si si-au introdus datele cardului de credit, deci pot deveni membri platitori imediat. Aici acestia pot interactiona cu modelul fara sa plateasca si de asemenea se pot convinge daca doresc sa cheltuie bani sau nu.

Cand acestia sunt prezenti in camera, modelul trebuie sa asigure o forma de divertisment pentru ei. Trebuie sa fie zambitoare pentru ca membrii sa fie convinsi ca pentru ea este o placere sa ii aiba acolo. Trebuie sa poarte constant conversatii cu ei, sa le raspunda la intrebari si ca gaseasca subiecte cat mai amuzante si atractive ca sa-i mentina interesati.

Dar ce se intampla cand nu este niciun membru logat in camera modelului. Ce e de facut?

In asemenea cazuri, modelul trebuie sa se concentreze pe membrii pe care nu ii poate vedea, dar care pot sa vada tot ce face ea – adica membrii din preview.

Chiar daca nu este niciun membru logat in camera de videochat a modelului, asta nu inseamna ca modelul nu este vazut.

Toti membrii beneficiaza de o functie a siteului care le permite sa urmareasca modelul inainte sa intre efectiv in camera de chat, totul fiind vizibil printr-o mica fereastra care afiseaza live activitatea din camera modelului urmarit.

Niciunul dintre membrii care te vor urmari prin aceasta fereastra nu iti va aparea ca membru logat in camera. Asta inseamna ca trebuie sa fii constienta in orice moment de prezenta lor, chiar daca nu ii poti vedea.

Aceasta optiune este folosita frecvent, de absolut toti membrii siteului, deci cu siguranta esti vazuta de mult mai multi membri decat vezi tu ca iti intra in camera de chat.

De ce nu iti intra membrii in camera de videochat?

Motivele pot fi multiple, dar se rezuma la faptul ca nu ai reusit sa ii convingi ca merita sa te cunoasca mai bine. Asa ca nu trec mai departe de preview.

Iar daca te lasi demoralizata si afisezi o atitudine plictisita sau delasatoare o sa intre in camera ta cu atat mai putin. Tine minte ca modelul este vazut in permanenta in camera de chat.

Poate sa fie tentant sa folosesti acest timp ca sa stai pe telefon, sa te uiti la TV sau sa desfasori tot felul de alte activitati. NU este o idee buna. Daca pari dezinteresata pentru membrii din preview, sansele sa intre in camera ta de videochat sunt extrem de mici. Iar daca te gandesti sa stai la o poveste cu o prietena ca sa “omori timpul”, afla ca prezenta unei alte persoane in camera de chat este interzisa si poate sa duca la suspendarea contului tau de model.

Ce trebuie sa faci:

Trebuie sa lucrezi in permanenta ca sa atragi membrii in camera ta. Pentru ca doar asa o sa ai incasari. Chiar si cand nu ai niciun membru in camera de videochat trebuie sa te comporti ca si cum ai avea camera plina. De fapt membrii chiar sunt acolo, doar ca nu poti sa-i vezi pentru ca sunt in preview. Dar ei te vad pe tine.

Cum sa ii atragi in camera ta de chat?

In primul rand, un model performant este constant cu zambetul pe buze si are o atitudine cat mai pozitiva si mai plina de viata. Daca intampina membrii cu genul acesta de atitudine, acestia vor fi impresionati si vor dori sa intre in discutie cu o astfel de persoana pozitiva.

In al doilea rand, este bine ca modelul sa fie cat mai activ si sa nu stea intr-o singura pozitie. Este bine ca din cand in cand sa se mai ridice in picioare, sa isi arate tinuta si corpul in intregime, lucruri care nu se vad daca sta jos nemiscata.

In plus, un lucru foarte folositor pe care ti-l recomandam sa-l faci este: SA VORBESTI. Fie cu membrii neplatitori, din Free Chat, fie cu un trainer in cazul in care ai la dispozitie o persoana care sa te ajute, sau chiar sa incepi o istorioara interesanta, ca si cum ai povesti-o unui membru aflat in camera.

Gandeste-te la rolul tau de model videochat ca la un rol de prezentatoare TV. In primul rand, prezentatoarea este intotdeauna datoare sa intampine telespectatorii cu un zambet si cu o energie calda, pentru a le mentine interesul.

In al doilea rand, este de datoria acesteia sa intretina atmosfera abordand subiecte cat mai interesante si chiar daca nu are niciodata un interlocutor, asta nu o opreste in a se adresa publicului la un nivel personal, ca si cum ar fi fata in fata. Mai mult decat atat, prezentatorul se va comporta identic, chiar si in situatia in care are zero telespectatori.

Spune-ne in comentarii tu ce faci cand nu ai membri in camera de chat? Cine te ajuta cu sfaturi?

La Standard Studio avem mereu la dispozitia modelelor o echipa de traineri care sa le ajute sa depaseasca astfel de situatii. Cum ti se pare acest beneficiu pentru modelele videochat? Suntem curioase de parerea ta!

Ana Maria Nagy

Ana Maria Nagy este un trainer cu foarte multa energie si entuziasm, care transmite aceste trasaturi modelelor cu care lucreaza. Reuseste sa le faca sa treaca cu succes peste orice inhibitii personale si face din training-ul modelelor o experienta mereu amuzanta si interesanta, acesta fiind cel mai placut mod de a invata si progresa.