La barfa cu Izabela – Episodul 11

Niciodata nu am fost obsedata sa imi gasesc jumatatea, sa imi gasesc marea dragoste, desi nu m-ar deranja daca mi s-ar intampla asta. Am fost super-indragostita de vreo cateva ori, insa am preferat de fiecare data sa traiesc momentul si sa nu imi bat capul cum anume va continua o relatie sau alta.

Ce cred eu ca e important, fetelor, e bucuria cu care ramai dupa ce o mare indragosteala se termina. Unele gagici prefera sa se agate de momentele proaste, care au si dus, in cele din urma, la incheierea unei iubiri, insa pe mine nu ma intereseaza deloc fazele nasoale, prefer sa pastrez in memorie doar momentele misto.

Sa iti tot amintesti ce ti-a zis sau ce ti-a facut naspa un barbat cu care ai fost impreuna o vreme mi se pare pierdere de timp, plus ca e foarte toxic. Iti amarasti sufletul de pomana. Daca tot vreau sa imi amintesc ceva, prefer sa imi amintesc lucrurile bune.

Am citit odata un studiu sau ceva de genul asta despre cantitatea de bucurie pe care ne-o extragem din lucrurile pe care le facem sau le traim, si mi se pare foarte sanatos sa ne punem problema in legatura cu bucuria pe care ne-o produc lucrurile pe care le facem. E vorba aici si de job-uri, si de relatii si de lucrurile marunte pe care le facem. Adica, daca tot faci o ciorba, fa-o cu bucurie. Daca tot dai cu aspiratorul prin casa, fa-o cu bucurie. Nu mai zic de momentele in care iesim cu cineva sau atunci cand facem dragoste, caci aici bucuria ar trebui sa fie obligatorie, desi uneori mai suntem nevoite sa ne intalnim si cu persoane care nu ne produc prea mare bucurie, cum ar fi soacra sau administratorul blocului.

Va ziceam in episoadele trecute ca am inceput sa ies cu cineva. Inca ies. Habar n-am daca sunt indragostita, dar tipul e foarte OK. Intre timp am si facut dragoste, prima oara am facut-o mai mult pentru el, ca il vedeam super-disperat, apoi am facut-o si pentru mine.

E misto sa faci dragoste, e misto sa faci chiar si sex, e multa viata in aceasta intrepatrundere de corpuri si fluide, in aceasta sfasiere a carnii, cu toate urletele si gemetele si vorbele porcoase pe care ni le spunem in pat. Eu n-am niciun fel de prejudecati cand fac sex, sunt atenta la ce vrea barbatul cu care sunt si am grija ca si el sa fie atent la ce vreau eu.

Tipul cu care m-am combinat imi place pentru ca ma face sa rad, ma face sa rad chiar si cand facem sex. Ruxi mi-a zis ca pe ea o enerveaza glumele in pat, ca ori facem sex, ori ne tinem de poante, dar eu cred ca putem face si una, si alta. Ruxi e in continuare indragostita de tipu’ ala de patruzeci de ani, o vad fericita si asta ma bucura. E misto sa ai prieteni fericiti, e misto sa te bucuri pentru fericirea altora.

***

Am vazut zilele trecute o poza cu premierul Canadei, Justin Trudeau, stand de vorba cu presedintele Frantei, Emmanuel Macron. Trudeau are 45 de ani, Macron are 39. Amandoi sunt frumosi, insa Trudeau mi se pare de departe cel mai frumos dintre oamenii politici de care am eu habar. In poza aia, Trudeau avea niste sosete colorate, foarte cool, iar pe pagina lui de Facebook erau de sute, poate mii de comentarii exact despre sosetele alea.

In comparatie cu Trudeau si Macron, presedintii Americii si Rusiei, Trump si Putin, mi se par niste tristi. Trump e ingrozitor, mereu incruntat, cu parul ala portocaliu de parca si-ar fi turnat niste fresh de portocale in cap, foarte prost crescut. Mi-e si mila de femeia aia, Melania, dar, asta e, cand te mariti cu un miliardar, asta uneori vine la pachet cu tot felul de mizerii.

Am vazut o inregistrare cu Trump care il bruscheaza pe prim-ministrul muntenegrean, ca sa ajunga in fata unui grup de politicieni la nu stiu ce intalnire. E foarte rusinos ce a facut Trump, asa ceva n-ar face niciodata un Trudeau, care e un super-gentleman, sau un Macron. Alta generatie, alta educatie.

V-am pupat, pe curand!

 

Izabela

Model de videochat, Izabela are 27 de ani. A terminat o facultate de jurnalism si si-a dat seama prea tarziu ca nu e facuta sa alerge dupa stiri. Pentru ea videochat-ul a fost o curiozitate, cand inca o intretineau parintii. Mai tarziu si-a dat seama ca e un mod de viata, care i-a adus multe beneficii. Este o tipa organizata si foarte sincera cu ea insasi si cu oamenii din jurul ei. Se simte norocoasa ca e inconjurata de o familie si de prieteni care stiu sa faca diferenta intre rau si bine. Deviza ei este urmatoarea: ''toate argumentele impotriva videochat-ului sunt lipsite de logica''. Ea crede ca oamenii trebuie sa gandeasca mai mult cu mintea lor. Pentru ca multi judeca si ataca tot ceea ce este nou pentru ei, ca niste roboti programati sa distruga la nesfarsit.